Teknoloji

Tersine Güncelleme: Resident Evil 2 ve 3 için Işın İzleme Desteği Kaldırıldı

Güncellemelerle oyunlarda yeni içeriklere ve iyileştirmelere alıştık ancak Capcom, Resident Evil 2 ve 3 için yayınladığı güncelleme ile ışın izleme özelliğini kaldırarak kafaları karıştırdı.

Capcom, Resident Evil serisindeki oyunların remake’leri ile efsane yapımları günümüz teknolojisi ile buluşturuyor.

Oyun dünyasında korku denilince akla gelen ilk serilerden biri olan Resident Evil, Capcom’un yeniden yapımlarıyla da günümüz oyuncularıyla buluşuyor. Son olarak dördüncü oyunun remake versiyonunu yayınlayan Capcom’un çalışmaları hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından genel olarak olumlu yorumlarla karşılanıyor.

Ancak son güncelleme ile Capcom, Resdent Evil 2 ve 3’teki ışın izleme desteğini kaldırarak oyuncuların kafasını karıştırdı.

2019 yılında çıkış yapan Resident Evil 2 ve bir yıl sonra hızla oyuncularla buluşan Resident Evil 3 teknik ve görsel olarak baş döndürücü yapımlardı. Her iki oyun da ışın izleme teknolojisi sayesinde bir sonraki seviyeye taşındı.

Birçok oyuncu, son güncelleme ile her iki oyundaki ışın izleme desteğinin kaldırıldığını fark etti.

Oyuncuların sosyal medya ve forumlarda ortasında tartıştığı konu şu an net değil.

Capcom cephesinden konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Her iki oyunda da çıktıkları andan itibaren olan ışın izleme desteğinin son güncelleme ile neden gittiği hala merak konusu çünkü şu an elimizde resmi bir açıklama yok. Birçok oyuncu bunun teknik bir aksaklıktan, hatadan ya da hatadan kaynaklandığını iddia etse de Capcom bir açıklama yaparsa sorunun özü çözülecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu